Sárgarépa krumpli (min. 26,6%) [Sárgarépa 86%, bevonat 8% (rizs- és kukoricaliszt, módosított
burgonyakeményítő, burgonya dextrin, só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium
karbonátok, stabilizátor: xantángumi, színezékek: paprikakivonatok, kurkumin.),
napraforgóolaj], paszternák krumpli (min. 26,6%) [Paszternák 86%, bevonat 8% (rizs és kukorica)
liszt, módosított burgonyakeményítő, burgonya dextrin, só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok
és nátrium-karbonátok, stabilizátor: xantángumi, színezékek: paprikakivonatok,
kurkumin), napraforgóolaj], céklás krumpli (min. 26,6%) [Cékla 86%, bevonat 8%
(Módosított burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonya- és tápióka-dextrin, só, kelesztőszerek:
difoszfátok és nátrium-karbonátok, stabilizátorok: metilcellulóz és xantán
gumi), napraforgóolaj]
• Technológiai funkció/feldolgozási segédanyagok: Difoszfátok (E450), citromsav (E330)
Glutént,laktózt, zellert nyomokban tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 529 |
Energia-tartalom kcal: | 127 |
Zsír (g): | 6.4 |
Telített zsírsavak (g): | 0.6 |
Szénhidrát (g): | 14 |
amelyből cukrok: | 6.4 |
Fehérje (g): | 1.6 |
Só (g): | 0.45 |
Sütő: A fagyasztott zöldségkrumplit egy tepsire helyezzük egy rétegben.
200°C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
ropogós, félidőben forgassuk meg.
Tipp: A zöldségkrumpli alufóliával extra ropogóssá válik
tepsi.
• Fritőz: a fagyasztott zöldségkrumplit 3-4 percig sütjük előmelegített olajban
175 °C-on. A hőveszteség elkerülése érdekében ne süssünk túl sokat egyszerre.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket