Búzaliszt, spenót 14%, víz, napraforgóolaj, hajdina, tojás, sajt 5%, hagyma, crème fraîche, sárgarépa, napraforgómag, zeller, póréhagyma, paszternák, sárgarépa, só, fűszerek (só, szőlőcukor, fűszerek, élesztő ), fokhagyma por.
Gltuén, tojás, laktóz, zeller
Energia-tartalom KJ: | 1109 |
Energia-tartalom kcal: | 266 |
Zsír (g): | 16.6 |
Telített zsírsavak (g): | 3 |
Szénhidrát (g): | 20.8 |
amelyből cukrok: | 1 |
Fehérje (g): | 7.2 |
Só (g): | 1.3 |
sütő: 200°C-ra előmelegített sütőben 16-18 percig sütjük. A sütési idő felénél fordítsuk meg őket.
serpenyőben: hevíts olajat egy serpenyőben, süsd meg a spenótos medálokat kb. 6-8 perc alatt. A sütési idő felénél fordítsuk meg őket.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket.