Trappista sajt 35% (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, kultúra, kálcium-klórid, oltóenzim) ivóvíz, panírmorzsa (Búzaliszt, növényi olajok (napraforgó, repce), keményítő, étkezési só.
Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
Nyomokban tojás és a belőle készült termékek
Nyomokban szójabab és a belőle készült termékek
Szezámmag és a belőle készült termékek
| Energia-tartalom KJ: | 11118 |
| Energia-tartalom kcal: | 267 |
| Zsír (g): | 14 |
| Telített zsírsavak (g): | 6.6 |
| Szénhidrát (g): | 22 |
| amelyből cukrok: | 2.3 |
| Fehérje (g): | 12.7 |
| Só (g): | 1 |
Sütőben: a fagyos sajtokat 190°C-ra előmelegített forró, légkeveréses sütőbe helyezzük. 8 perc alatt a sajtok kellemesen ellágyulnak, a bundájuk aranybarnává válik.
Olajsütőben: bő, forró, 180-190°C-os olajban a fagyos szeleteket 2-3 percig kell sütni, míg a sajton a bunda finom, ropogós nem lesz. A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.