trappista sajt (51%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kálcium-klorid, tejoltó enzimek), panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprika keverék (fűszerpaprika őrlemény, paprikakivonatok)}, napraforgó étolaj, ivóvíz, kukoricakeményítő.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 1266 |
Energia-tartalom kcal: | 303 |
Zsír (g): | 17 |
Telített zsírsavak (g): | 8.3 |
Szénhidrát (g): | 20 |
amelyből cukrok: | 0.9 |
Fehérje (g): | 17 |
Só (g): | 1.52 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 180 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket