fehér húsú HALFILÉ (44%), BÚZALISZT, spenótos szósz (spenót (9%), ivóvíz, módosított keményítők, edámi SAJT, étkezési só, sovány TEJ por, cukor, fűszerek, fokhagyma) (17%), növényi olajok (repce, napraforgó), ivóvíz, burgonya keményítő, étkezési só, dextróz, élesztő, fűszerek.
Hal, glutén, tej
Nyomokban tartalmazhat: rákfélék, tojás, szója, zeller, mustár
Energia-tartalom KJ: | 886 |
Energia-tartalom kcal: | 211 |
Zsír (g): | 89 |
Telített zsírsavak (g): | 9 |
Szénhidrát (g): | 216 |
amelyből cukrok: | 9 |
Fehérje (g): | 106 |
Só (g): | 128 |
Elkészítés előtt ne hagyja felengedni.
Serpenyőben (ajánlott): Forrósítsa fel az olajat, majd helyezze bele a hal porciókat, süsse közepes hőfokon 8-10 percen át, időnként megforgatva.
Sütőben: Melegítse elő a sütőt 225 °C –ra majd süsse a halporciókat (kb. 10 porciót) kb.15 percig.
Kombi párolóban: melegítse elő 225 °C –ra majd süsse a halporciókat (kb. 5 porciót) kb.12 percig
Tárolás és szállítás: -18°C alatt!
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket!