fehér halhúsfilé 58 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő
HALAT ÉS GLUTÉNT TARTALMAZ.
Energia-tartalom KJ: | 807 |
Energia-tartalom kcal: | 102 |
Zsír (g): | 7.7 |
Telített zsírsavak (g): | 0.6 |
Szénhidrát (g): | 16.9 |
amelyből cukrok: | 0.9 |
Fehérje (g): | 13.4 |
Só (g): | 1.05 |
Felhasználás előtt hőkezelést igényel!
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt a tepsivel együtt 230 C-ra. A halfilérudakat felengedés nélkül 15-17 perc alatt süssük a sütő középső rácsán (gáz sütő esetén a 4-5 szinten a sütési idő kb. 13-15 perc). 10 perc elteltével fordítsuk át a halfilérudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben:
A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
Tárolás és szállítás: -18°C alatt!
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket!