gyorsfagyasztott panírozott, elősütött halfilérudak . Enyhe panírhibák előfordulhatnak. Különböző fehér húsú halak filéiből készül. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítő- és tartósítószert.
fehér halhúsfilé 58 % *, panírmorzsa (búzaliszt, ivóvíz, fűszerek, konyhasó, élesztő), növényi olaj (repceolaj), búzaliszt, konyhasó, burgonyakeményítő
HALAT ÉS GLUTÉNT TARTALMAZ.
| Energia-tartalom KJ: | 807 | 
| Energia-tartalom kcal: | 102 | 
| Zsír (g): | 7.7 | 
| Telített zsírsavak (g): | 0.6 | 
| Szénhidrát (g): | 16.9 | 
| amelyből cukrok: | 0.9 | 
| Fehérje (g): | 13.4 | 
| Só (g): | 1.05 | 
Felhasználás előtt hőkezelést igényel!
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt a tepsivel együtt 230 C-ra. A halfilérudakat felengedés nélkül 15-17 perc alatt süssük a sütő középső rácsán (gáz sütő esetén a 4-5 szinten a sütési idő kb. 13-15 perc). 10 perc elteltével fordítsuk át a halfilérudakat.
Serpenyőben: A serpenyőben forrósítsunk olajat, majd a halfilérudakat felengedés nélkül, mérsékelt tűzön, 5-8 perc alatt, időnként átfordítva süssük aranybarnára.
Fritőzben:
A halfilé rudakat fritőzben felengedés nélkül 170 °C-on kb. 3-4 percig sütjük.
Tárolás és szállítás: -18°C alatt!
Felengedés után újrafagyasztani tilos. 
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket!