Összetevők: panír {búzaliszt, panírmorzsa [búzaliszt, napraforgó étolaj, élesztő, étkezési só, fűszer (paprika)], ivóvíz, ízesítő és adalék keverék (kukoricakeményítő, étkezési só, fűszer)}, csirkemell hús (36%), ivóvíz, napraforgó étolaj, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), ízesítő és adalék keverék [glükóz szirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítő anyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium- eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só.
Nyomokban tojást, tejet, szóját, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 984 |
Energia-tartalom kcal: | 235 |
Zsír (g): | 11 |
Telített zsírsavak (g): | 2.4 |
Szénhidrát (g): | 23 |
amelyből cukrok: | 0.8 |
Fehérje (g): | 9.5 |
Só (g): | 1.29 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2 -3 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2 -3 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható.