Mozzarella sajtrudak ropogós bundában elősütve.
Mozzarella sajt 42%, tészta (búzaliszt, módosított kukoricakeményítő, só, vajpor, kukoricaliszt, élesztő, emelőszerek: E450, E500), kenyérliszt, napraforgóolaj, petrezselyem, víz, stabilizátor: E461
Tárolási hőmérséklet ‐18 °C
glutén, laktóz
| Energia-tartalom KJ: | 1224 | 
| Energia-tartalom kcal: | 292 | 
| Zsír (g): | 13 | 
| Telített zsírsavak (g): | 8 | 
| Szénhidrát (g): | 29 | 
| amelyből cukrok: | 3.5 | 
| Fehérje (g): | 13.5 | 
| Só (g): | 1.7 | 
Olajban és sütőben is egyaránt süthető.
Előmelegített olajban 175 fokon 2,5 percig.
Előmelegített sütőben 230 fokon 5 percig.
Tárolás -18 fok alatt 
Felengedés után újrafagyasztani tilos. 
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket.