Májgombóc levesbetét
Összetevők: sertésmáj (26%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), sertéshús (14%), ízesítő és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, emulgeálószer (difoszfátok), fűszer, ízfokozó (nátrium –glutamát), fűszerkivonatok], vöröshagyma, napraforgó étolaj.
Allergén információ: a termék nyomokban tojást, tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat
Energia-tartalom KJ: | 699 |
Energia-tartalom kcal: | 166 |
Zsír (g): | 5.2 |
Telített zsírsavak (g): | 0.5 |
Szénhidrát (g): | 18 |
amelyből cukrok: | 1.3 |
Fehérje (g): | 11 |
Só (g): | 2.68 |
Gyorsfagyasztott állapotban a levesbe tesszük, 2 – 3 perc alatt készrefőzzük.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket