Búzaliszt, leveles margarin(növényi olajok és zsírok (pálma), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek (E471), étkezési sav (citromsav), aroma, színezék (karotinok)), ivóvíz, étkezési só, ékezési ecet
Glutén
Energia-tartalom KJ: | 1409 |
Energia-tartalom kcal: | 337 |
Zsír (g): | 17.9 |
Telített zsírsavak (g): | 8.4 |
Szénhidrát (g): | 37.4 |
amelyből cukrok: | 1.4 |
Fehérje (g): | 6.4 |
Só (g): | 1 |
Elkészítés: A megdermedt tésztát kivesszük a zacskóból és szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, ill megszórjuk liszttel, kinyújtjuk a kívánt vastagságúra és tetszés szerint formázzuk - tekercs,
kéreg palacsintához, háromszögekhez stb. A formált darabokat előmelegített sütőben, kb.
190-220°C hőmérsékleten kb. 20 percig, amíg aranybarna színt nem kapnak.
A felengedés után a terméket nem szabad újra lefagyasztani.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható!