Összetevők: pácolt csirkemell filé (49%) {csirkemell filé (38%), ivóvíz (9%), kenyérmorzsa [búzaliszt, étkezési só, térfogatnövelő szer (ammónium-karbonátok)], étkezési só, emulgeálószerek (difoszfátok, trifoszfátok)}, panír {panírmorzsa [búzaliszt, kukoricapehely (40%) (kukorica, étkezési só), árpamalátakivonat, étkezési só, élesztő, fűszer (paprika, kurkuma)], búzaliszt, ivóvíz, étkezési só}, napraforgó étolaj.
Termék nyomokban szóját, tojást, tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 936 |
Energia-tartalom kcal: | 223 |
Zsír (g): | 8.6 |
Telített zsírsavak (g): | 1.2 |
Szénhidrát (g): | 24 |
amelyből cukrok: | 0.6 |
Fehérje (g): | 12 |
Só (g): | 1.44 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 13-15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható.