pácolt csirkeszárny (75%) [csirkeszárny (min. 64%), ivóvíz, glükózszirup, étkezési só, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), fűszerek, élesztőkivonat, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), dextróz, fűszerkivonatok], panír [búzafinomliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, színezékek (karotinok, paprikakivonat), burgonyakeményítő, tojásfehérje por, teljes tojáspor, ízfokozó (nátrium-glutamát)], napraforgó étolaj
a termék nyomokban szóját, tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 830 |
Energia-tartalom kcal: | 198 |
Zsír (g): | 11 |
Telített zsírsavak (g): | 2.6 |
Szénhidrát (g): | 11.6 |
amelyből cukrok: | 0.5 |
Fehérje (g): | 12.4 |
Só (g): | 1.21 |
1. Serpenyőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C- on 3-4 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12-15 perc alatt sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható