Összetevők: pácolt csirkemell filé (67%) {csirkemell filé (50%), ivóvíz, ízesítő keverék [glükózszirup, étkezési só, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyagok(feldolgozott Euchema moszat), fűszerek, élesztőkivonat, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), dextróz, fűszerkivonat], étkezési só}, panír {búzafinomliszt, panírmorzsa [búzafinomliszt, kenyérmorzsa (búzafinomliszt, napraforgó étolaj, élesztő, dextróz, étkezési só), írópor, cukor, fűszer (feketebors), étkezési só, fűszerkivonat (paprika)], ivóvíz, ízesítő keverék [búzafinomliszt, módosított búzakeményítő, hagymapor, étkezési só, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), fokhagymapor, fűszerek (fehérbors, zeller), szinezék (paprikakivonat)], napraforgó étolaj}.
A termék nyomokban szóját, tojást, mustárt és szezámmagot tartalmazhat
Energia-tartalom KJ: | 787 |
Energia-tartalom kcal: | 188 |
Zsír (g): | 8.7 |
Telített zsírsavak (g): | 1.3 |
Szénhidrát (g): | 14 |
amelyből cukrok: | 0.5 |
Fehérje (g): | 13 |
Só (g): | 1.5 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 16-18 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható