Liszt, teljes tojáslé,só,víz
Glutén, tojás
| Energia-tartalom KJ: | 616 | 
| Energia-tartalom kcal: | 146 | 
| Zsír (g): | 1.28 | 
| Telített zsírsavak (g): | 0.38 | 
| Szénhidrát (g): | 26.38 | 
| amelyből cukrok: | 0.69 | 
| Fehérje (g): | 5.81 | 
| Só (g): | 0.64 | 
500g esetén:
- Fagyasztott állapotban forró lobogó vízben tesszük 5 percre, többször átkeverjük, mikor feljön a víz felszínére, leszűrjük, lecsepegtetjük, végül kevés forró olajban vagy más zsiradékban megforgatjuk 2percig. 
- Serpenyőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát öntsük gy serpenyőbe, adjunk hozzá egy kevés növényi olajat, majd folyamatos kevergetés közben melegítsük fel legalább 7 percig.
Felmelegített galuskát használhatjuk köretként húsos és szaftos ételekhez, illetve levesbetétként különböző leveses ételek elkészítéséhez.
Tárolás: -18°C alatt!
Felengedés után újrafagyasztani tilos.