Panír [búzaliszt, ivóvíz, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], trappista sajt (32%)(tej, étkezési só, tejkultúra, kálcium-klorid, mikrobiális oltóanyag), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz,sajtok, emulgeálószerek (polifoszfátok, difoszfátok, kálcium-foszfát, nátrium-foszfát), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav),étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 1144 |
Energia-tartalom kcal: | 273 |
Zsír (g): | 14 |
Telített zsírsavak (g): | 6.1 |
Szénhidrát (g): | 24 |
amelyből cukrok: | 0.9 |
Fehérje (g): | 13 |
Só (g): | 1.22 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 3 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 180 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 12 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket