Csípős ízű csirkeszárny, gyors pácolt, panírozott, gyorsfagyasztott, készre sütött termék, hozzáadott ivóvízzel. A hozzáadott ivóvíz a pácléből származik
Összetevők: pácolt csirkeszárny (74%) {csirkeszárny (65%), ivóvíz (6%), ízesítő adalék keverék [glükóz szirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítő anyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só, fűszerkivonat keverék [maltodextrin, fűszerkivonat (chili)]}, panír {panírmorzsa [búzaliszt, kenyérmorzsa (búzaliszt, malátázott búzaliszt, repceolaj, napraforgó étolaj, élesztő, dextróz, étkezési só), írópor, cukor, fűszer (feketebors), étkezési só, fűszerkivonat (paprika)], ivóvíz, búzaliszt, ízesítő adalék keverék [búzaliszt, búzakeményítő, vöröshagymapor, étkezési só, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), fokhagymapor, fűszer (fehérbors, zeller) színezék (paprikakivonat)], napraforgó étolaj.
Allergének : a termék nyomokban szóját, tojást, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 830 |
Energia-tartalom kcal: | 198 |
Zsír (g): | 11 |
Telített zsírsavak (g): | 26 |
Szénhidrát (g): | 116 |
amelyből cukrok: | 5 |
Fehérje (g): | 124 |
Só (g): | 121 |
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 10-22 perc alatt sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön. Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. 1. Serpenyőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C- on 4-5 perc alatt átmelegítjük 2. Olajsütőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 4-5 perc alatt átmelegítjük