Készresütött, gyorspácolt csípős csirkeszárny.
Pácolt csirkeszárny (97%) {csirkeszárny (79%), ivóvíz (13%), adalék keverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítő anyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só, fűszerkeverék [maltodextrin, fűszerkivonat (chili)]}, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban glutént, tojást, tejet, szóját, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 865 |
Energia-tartalom kcal: | 208 |
Zsír (g): | 16 |
Telített zsírsavak (g): | 4.1 |
Szénhidrát (g): | 1.8 |
amelyből cukrok: | 0.3 |
Fehérje (g): | 14 |
Só (g): | 1.67 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 4-5 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160 °C-on 4-5 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 20-22 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható.