Csirkehússal töltött tortellini.
Töltelék 40% : Mechanikusan szeparált baromfihús 50%, víz, hagyma, burgonyakeményítő, szójafehérje, só, fűszerkeverék, fokhagyma granulátum, őrölt fekete bors.
Tészta 60%: Búzaliszt, víz, repceolaj, só.
Glutén, szója,
Energia-tartalom KJ: | 953 |
Energia-tartalom kcal: | 226 |
Zsír (g): | 4.9 |
Telített zsírsavak (g): | 0.14 |
Szénhidrát (g): | 35.9 |
amelyből cukrok: | 0.42 |
Fehérje (g): | 8.6 |
Só (g): | 0.86 |
Serpenyőben sütve: egy serpenyőt enyhén kivajazunk, és ráhelyezzük a gombócokat, és közepes lángon 2 percig, vagy amíg az alja aranybarnára sütjük. Töltsön fel egy kis vizet, és párolja 3 percig.
Párolt gombóc: öntsünk egy kis vizet a gőzölgő serpenyőbe és melegítsük fel. Amikor a víz felforrt, gombócokat rendezünk a gőzölődeszkára, és pároljuk 6-10 percig.
Rántott: egy lábasba tegyünk annyi olajat, hogy a gombócokat megsütjük és lefedjük. Melegítsük fel +160°C-ra, majd tegyük bele a fagyasztott gombócokat és süssük kb. 3 percig.
Párolt gombóc Dim Sum gőzölővel: a gombócokat bambuszpárolóba rendezzük. Öntsön egy kis vizet egy edénybe, és melegítse fel. Amikor a víz felforr, helyezzük az edény fölé zárt gőzölőt, és pároljuk 7-8 percig.
Grill: használat előtt kiolvasztjuk a gombócokat. Közepes lángon 6-8 percig főzzük.
Főtt gombóc: serpenyőben vízzel 3 percig főzzük.
Mikrohullámú sütő: a gombócokat megfelelő edénybe tesszük vízzel (teljesen lefedve). Normál 700 W-os mikrohullámú fűtéshez 5-6 percig.
Tárolás -18 fok alatt
Felengedés után újrafagyasztani tilos.
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket