Csirkehúsos Tortellini

Csirkehússal töltött tortellini.


Cikkszám:
20100
Típus:
Kiszerelés:
1kg
Karton súly:
10kg
Tömeg:
Származási ország/eredet helye:
Litvánia
Nettó ár: 1055 Ft
Bruttó ár: 1340 Ft
db
Összetevők:

Töltelék 40% : Mechanikusan szeparált baromfihús 50%, víz, hagyma, burgonyakeményítő, szójafehérje, só, fűszerkeverék, fokhagyma granulátum, őrölt fekete bors.

Tészta 60%: Búzaliszt, víz, repceolaj, só.


Allergének:

Glutén, szója, 

Tápérték adatok

Energia-tartalom KJ: 953
Energia-tartalom kcal: 226
Zsír (g): 4.9
Telített zsírsavak (g): 0.14
Szénhidrát (g): 35.9
amelyből cukrok: 0.42
Fehérje (g): 8.6
Só (g): 0.86

Elkészítési javaslat

Serpenyőben sütve: egy serpenyőt enyhén kivajazunk, és ráhelyezzük a gombócokat, és közepes lángon 2 percig, vagy amíg az alja aranybarnára sütjük. Töltsön fel egy kis vizet, és párolja 3 percig.

Párolt gombóc: öntsünk egy kis vizet a gőzölgő serpenyőbe és melegítsük fel. Amikor a víz felforrt, gombócokat rendezünk a gőzölődeszkára, és pároljuk 6-10 percig.

Rántott: egy lábasba tegyünk annyi olajat, hogy a gombócokat megsütjük és lefedjük. Melegítsük fel +160°C-ra, majd tegyük bele a fagyasztott gombócokat és süssük kb. 3 percig.

Párolt gombóc Dim Sum gőzölővel: a gombócokat bambuszpárolóba rendezzük. Öntsön egy kis vizet egy edénybe, és melegítse fel. Amikor a víz felforr, helyezzük az edény fölé zárt gőzölőt, és pároljuk 7-8 percig.

Grill: használat előtt kiolvasztjuk a gombócokat. Közepes lángon 6-8 percig főzzük.

Főtt gombóc: serpenyőben vízzel 3 percig főzzük.

Mikrohullámú sütő: a gombócokat megfelelő edénybe tesszük vízzel (teljesen lefedve). Normál 700 W-os mikrohullámú fűtéshez 5-6 percig.

Tárolás -18 fok alatt 
Felengedés után újrafagyasztani tilos. 
Fogyasztás előtt hőkezelni kell a terméket