Csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (35%), ivóvíz, búzaliszt, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő keverék [kukoricakeményítő, teljes tojáspor, étkezési só, szójafehérje, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerek, fűszerkivonatok, dextróz, cukor, színezék (riboflavin)].
A termék nyomokban tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Energia-tartalom KJ: | 1002 |
Energia-tartalom kcal: | 240 |
Zsír (g): | 15 |
Telített zsírsavak (g): | 3.4 |
Szénhidrát (g): | 18 |
amelyből cukrok: | 0.5 |
Fehérje (g): | 8.6 |
Só (g): | 1.81 |
1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 14-15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható!