Bundás Mackó

Cikkszám:
18307
Típus:
Kiszerelés:
1kg
Karton súly:
10kg
Tömeg:
Származási ország/eredet helye:
Magyarország
Nettó ár: 1150 Ft
Bruttó ár: 1461 Ft
db
Összetevők:

Csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (35%), ivóvíz, búzaliszt, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő keverék [kukoricakeményítő, teljes tojáspor, étkezési só, szójafehérje, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerek, fűszerkivonatok, dextróz, cukor, színezék (riboflavin)].


Allergének:

A termék nyomokban tejet, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Tápérték adatok

Energia-tartalom KJ: 1002
Energia-tartalom kcal: 240
Zsír (g): 15
Telített zsírsavak (g): 3.4
Szénhidrát (g): 18
amelyből cukrok: 0.5
Fehérje (g): 8.6
Só (g): 1.81

Elkészítési javaslat

1. Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
2. Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
3. Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 14-15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.

Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!
Csak hőkezelés után fogyasztható!