A pogácsákat a karfiolhoz Brassica oleracea, a csicseriborsóhoz Cicer arietinum, a vöröshagymahoz Allium cepa L, a tönkölybúzához Triticum spelta és a bulgurhoz Triticum durum fajtáiból készítik, amelyhez kötöző mártást adnak.
Zöldségek 66% (rehidratált csicseriborsó 27,5%, karfiol 25,5%, hagyma 13%), főtt BULGUR (víz, BÚZA) 11%, főtt TÖNKÖLY BÚZA (víz, TÖNKÖLY BÚZA) 9,2%, napraforgóolaj 8%, koriander, petrezselyem, lenmagliszt, só, emulgeálószer: metilcellulóz, kömény, szárított fokhagyma, őrölt koriander, paprika.
Nyomokban zellert, tejet és mustárt tartalmazhat.
| Energia-tartalom KJ: | 462 |
| Energia-tartalom kcal: | 111 |
| Zsír (g): | 4.6 |
| Telített zsírsavak (g): | 0.6 |
| Szénhidrát (g): | 10 |
| amelyből cukrok: | 1.3 |
| Fehérje (g): | 4.6 |
| Só (g): | 0.8 |
Tárolás: -18 °C-on.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani!